Q&A webinar subsidieoproep versterking VSV’s beschikbaar

5 juni 2024

Vragen & antwoorden webinar

Tijdens het webinar over de subsidieaanvraag van het stimuleringsprogramma versterking VSV’s zijn veel vragen gesteld. Via de onderstaande link vind je alle vragen met de antwoorden op een rij.

Tijdens het webinar dat het CPZ samen organiseerde met ZonMw, de Federatie van VSV’s en het Netwerk Regionale Consortia Geboortezorg kregen de kijkers informatie over de subsidieaanvraag van het stimuleringsprogramma versterking VSV’s. Hieronder vinden jullie de video en een overzicht van de verschillende delen met de tijdcodes.

  • Deel 1: Aanleiding & achtergrond stimuleringsprogramma versterking VSV’s – tot 8.30 (Lianne Siebelt)
  • Deel 2a: Algemene informatie subsidieoproep – 8:30 tot 19:30 (Elsbeth van de Ven)
  • Deel 2b: Doorlopen van het aanvraagformulier op de website van ZonMw – 19:30 – 29:00 (Elsbeth van de Ven)
  • Deel 2c: Financiële deel in het aanvraagproces op de website van ZonMw – 29:00 – 38:00 (Mirte van Lindhout)
  • Deel 2d: Vragen over subsidieoproep door kijker (deel I) – 38:00 – 43:00
  • Deel 3: Ondersteuning door regio-coodinatoren NRCG & Federatie van VSV’s (Bianca Visser & Lianne Siebelt) 43:00 – 55:00
  • Deel 4: Vragen aan allen deel II – 55:00 – einde 1.17:15

Veelgestelde vragen en antwoorden over de subsidie-oproep voor het Stimuleringsprogramma voor versterking van VSV’s kun je vinden op de website van ZonMw. Q&A op de website van ZonMw.

Belangrijke links subsiedoproep en ondersteuning:

Heb je hulp nodig bij de aanvraag of heb je vragen? Er zijn verschillende manieren voor ondersteuning. Hieronder vind je ze op een rij:

Hier staat de subsidieoproep en vind je alle informatie die nodig is voor het aanvragen van subsidie, inclusief een uitleg van het aanvraagproces en de benodigde stappen. Ook vind je hier antwoord op veelgestelde vragen.

Op deze website vind je een overzicht met regiocoördinatoren. Je kan contact opnemen met jouw regiocoördinator van de NRCG en/of de Federatie van VSV’s. Ook vind je hier achtergrondinformatie over het basiskader en de verschillende bouwstenen en tools die je kunnen helpen.

Lian Siebelt van de Federatie voor VSV’s vertelt over de aanleiding en het basiskader voor VSV’s.

Elsbeth van de Ven van ZonMw geeft algemene informatie over de subsidieoproep en neemt ons mee in de aanvraag dmv het doorlopen van het aanvraagformulier.

Mirte van Lindthout van ZonMw geef een toelichting op het financiële deel van het aanvraagformulier.

Marlies Piksen van ZonMw beantwoord vragen over de subsidieoproep.

Bianca Visser van het Netwerk Regionale Consortia Geboortezorg geeft een toelichting op de ondersteuning door regio-coördinatoren van het NRCG en de Federatie van VSV’s.


Lees ook

2 juli 2024
Cliëntparticipatie

Strong Babies reikt Jonge Onderzoekers beurs uit voor gelijke kansen in de geboortezorg

Komend najaar 2024 reikt Strong Babies de Jonge Onderzoekers beurs uit voor onderzoek gericht op het bestrijden van kansongelijkheid in...
20 juni 2024
Organisatie en bekostiging

Kijk webinar Monitoring in de geboortezorg terug

Op dinsdag 18 juni was het webinar 'Monitoring in de geboortezorg'. Tijdens dit webinar gaven een aantal experts meer informatie...
20 juni 2024

PREM-vragenlijst nu ook in het Pools en Turks beschikbaar!

De PREM-vragenlijsten zijn nu ook beschikbaar in het Pools en Turks. Hiermee is de PREM nu beschikbaar in vijf talen....